Advertisement

Παναγία Σουμελά Τραπεζούντα : Smgm5u2v6sm5qm / Αφιέρωμα στον πόντο τραπεζούντα πλάτανά και στην πρώτη θεία λειτουργία στην παναγία από την πόλη στην ανατολή:

Παναγία Σουμελά Τραπεζούντα : Smgm5u2v6sm5qm / Αφιέρωμα στον πόντο τραπεζούντα πλάτανά και στην πρώτη θεία λειτουργία στην παναγία από την πόλη στην ανατολή:. Πατριαρχική λειτουργία τον δεκαπενταύγουστο στην τραπεζούντα. Με ιδιαίτερη συγκίνηση ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος χοροστάτησε στη θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, μετά από 6 χρόνια σιγής λόγω εργασιών συντήρησης. 71 786 просмотров 71 тыс. Στην τραμπζονσπόρ αγωνίζεται πλέον ο τάσος μπακασέτας και εκμεταλλεύτηκε την παρουσία του στην τραπεζούντα για να βρεθεί. Στην καρδιά του ποντιακού ελληνισμού, την παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, βρέθηκε το open ανήμερα τον δεκαπενταύγουστο.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος χοροστάτησε στη θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, μετά από 6 χρόνια σιγής λόγω εργασιών συντήρησης. Με ιδιαίτερη συγκίνηση ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος χοροστάτησε στη θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, μετά από 6 χρόνια σιγής λόγω εργασιών συντήρησης. Πατήστε εδώ και ακούστε το άρθρο. Ο πατριάρχης τέλεσε τη θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά μετά από έξι χρόνια. 71 786 просмотров 71 тыс.

Righ Sygkinhshs Sthn Trapezoynta Apo Toys Prwtoys Episkeptes Ths Panagias Soymela Znews
Righ Sygkinhshs Sthn Trapezoynta Apo Toys Prwtoys Episkeptes Ths Panagias Soymela Znews from znews.gr
Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, τελέστηκε, για τέταρτη συνεχή χρονιά, η θεία λειτουργία στο ιστορικό μοναστήρι της παναγίας σουμελά, στην τραπεζούντα του πόντου. Στην τραμπζονσπόρ αγωνίζεται πλέον ο τάσος μπακασέτας και εκμεταλλεύτηκε την παρουσία του στην τραπεζούντα για να βρεθεί. 71 786 просмотров 71 тыс. Ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος στο μοναστήρι της παναγίας σουμελά στην τραπεζούντα για την τέλεση της θείας λειτουργίας. Για τους έλληνες του πόντου η παναγία σουμελά είναι κάτι παραπάνω από τόπος προσευχής και κατάνυξης. Με ιδιαίτερη συγκίνηση ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος χοροστάτησε στη θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, μετά από 6 χρόνια σιγής λόγω εργασιών συντήρησης. Πατήστε εδώ και ακούστε το άρθρο. Με ιδιαίτερη συγκίνηση ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος χοροστάτησε στη θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, μετά από 6 χρόνια σιγής λόγω εργασιών συντήρησης.

Στην τραμπζονσπόρ αγωνίζεται πλέον ο τάσος μπακασέτας και εκμεταλλεύτηκε την παρουσία του στην τραπεζούντα για να βρεθεί.

Άνοιξε η ιερά μονή της ανοίγει ξανά η παναγία σουμελά στην τραπεζούντα. Η παναγία σουμελά, σύμφωνα με την παράδοση, ιδρύθηκε στην πλαγιά του όρους μελά τον 4ο αιώνα (386 μ.χ.) από τους αθηναίους. Στην «καρδιά» του ποντιακού ελληνισμού, την παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, βρέθηκε η κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού «open», ανήμερα τον δεκαπενταύγουστο. Πατήστε εδώ και ακούστε το άρθρο. Αφιέρωμα στον πόντο τραπεζούντα πλάτανά και στην πρώτη θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά ευχαριστώ πολύ τους δύο. Σουμελά (6/6/2015) το σάββατο 6 ιουνίου, η μαρία. Κατέφευγαν εκεί για να προστατευθούν στους διωγμούς, μια και η μονή απολάμβανε. Με ιδιαίτερη συγκίνηση ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος χοροστάτησε στη θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, μετά από 6 χρόνια σιγής λόγω εργασιών συντήρησης. Στην καρδιά του ποντιακού ελληνισμού, την παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, βρέθηκε το open ανήμερα τον δεκαπενταύγουστο. Γι' αυτό το λόγο ονομάστηκε πρώτα «παναγία η αθηνιώτισσα». Τα σήμαντρα στην παναγία σουμελά στον πόντο δεν θα σημάνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά φέτος η τελευταία μέχρι σήμερα θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα. Ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος στο μοναστήρι της παναγίας σουμελά στην τραπεζούντα για την τέλεση της θείας λειτουργίας. Πατριαρχική λειτουργία αύριο στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα για πρώτη φορά μετά το 2015, θα λειτουργήσει αύριο δεκαπενταύγουστο στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα ο.

Άνοιξε η ιερά μονή της ανοίγει ξανά η παναγία σουμελά στην τραπεζούντα. Ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος χοροστάτησε στη θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, μετά από 6 χρόνια σιγής λόγω εργασιών συντήρησης στο ιστορικό μοναστήρι. Στην καρδιά του ποντιακού ελληνισμού, την παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, βρέθηκε το open ανήμερα τον δεκαπενταύγουστο. Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, τελέστηκε, για τέταρτη συνεχή χρονιά, η θεία λειτουργία στο ιστορικό μοναστήρι της παναγίας σουμελά, στην τραπεζούντα του πόντου. Η παναγία σουμελά, σύμφωνα με την παράδοση, ιδρύθηκε στην πλαγιά του όρους μελά τον 4ο αιώνα (386 μ.χ.) από τους αθηναίους.

Tromos Sthn Panagia Soymela
Tromos Sthn Panagia Soymela from www.espressonews.gr
Πατριαρχική λειτουργία αύριο στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα για πρώτη φορά μετά το 2015, θα λειτουργήσει αύριο δεκαπενταύγουστο στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα ο. Ο πατριάρχης τέλεσε τη θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά μετά από έξι χρόνια. Με ιδιαίτερη συγκίνηση ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος χοροστάτησε στη θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, μετά από 6 χρόνια σιγής λόγω εργασιών συντήρησης. Στην καρδιά του ποντιακού ελληνισμού, την παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, βρέθηκε το open ανήμερα τον δεκαπενταύγουστο, καθώς στο σύμβολο του ποντιακού ελληνισμού τελείται φέτος για. Προσκύνημα στην παναγία σουμελά, στην τραπεζούντα του πόντου. Αφιέρωμα στον πόντο τραπεζούντα πλάτανά και στην πρώτη θεία λειτουργία στην παναγία από την πόλη στην ανατολή: Σουμελά (6/6/2015) το σάββατο 6 ιουνίου, η μαρία. Ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος χοροστάτησε στη θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, μετά από 6 χρόνια σιγής λόγω εργασιών συντήρησης στο ιστορικό μοναστήρι.

71 786 просмотров 71 тыс.

«η παναγία μπορεί να κάνει το θαύμα στον καθένα από εμάς». No:22 πόντος παναγία σουμελά 15/08/20 τρισαρχιερατική θεία λειτουργία οδοιπορικό τραπεζούντα πλάτανα. Στην καρδιά του ποντιακού ελληνισμού, την παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, βρέθηκε το open ανήμερα τον δεκαπενταύγουστο. Η παναγία σουμελά, σύμφωνα με την παράδοση, ιδρύθηκε στην. Προσκύνημα στην παναγία σουμελά, στην τραπεζούντα του πόντου. Σουμελά (6/6/2015) το σάββατο 6 ιουνίου, η μαρία. Αφιέρωμα στον πόντο τραπεζούντα πλάτανά και στην πρώτη θεία λειτουργία στην παναγία από την πόλη στην ανατολή: .τη λειτουργία του δεκαπενταύγουστου στην παναγία σουμελά. Για τους έλληνες του πόντου η παναγία σουμελά είναι κάτι παραπάνω από τόπος προσευχής και κατάνυξης. Ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος στο μοναστήρι της παναγίας σουμελά στην τραπεζούντα για την τέλεση της θείας λειτουργίας. Τα σήμαντρα στην παναγία σουμελά στον πόντο δεν θα σημάνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά φέτος η τελευταία μέχρι σήμερα θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα. Η παναγία σουμελά, σύμφωνα με την παράδοση, ιδρύθηκε στην πλαγιά του όρους μελά τον 4ο αιώνα (386 μ.χ.) από τους αθηναίους. Αφιέρωμα στον πόντο τραπεζούντα πλάτανά και στην πρώτη θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά ευχαριστώ πολύ τους δύο.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος χοροστάτησε στη θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, μετά από 6 χρόνια σιγής λόγω εργασιών συντήρησης. Με ιδιαίτερη συγκίνηση ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος χοροστάτησε στη θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, μετά από 6 χρόνια σιγής λόγω εργασιών συντήρησης. Ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος στο μοναστήρι της παναγίας σουμελά στην τραπεζούντα για την τέλεση της θείας λειτουργίας. Από τότε η εικόνα έγινε γνωστή ως παναγία σουμελά, ενώ το πασίγνωστο χριστιανικό ορθόδοξο μοναστήρι κοντά στην τραπεζούντα παραμένει το σύμβολο του ποντιακού ελληνισμού επί 16. .τραπεζούντα στη ματσούκα, βρίσκεται γαντζωμένη η ιερά βασιλική, πατριαρχική και σταυροπηγιακή μονή της παναγίας σουμελά.

8a Pragmatopoih8ei 8eia Leitoyrgia Sthn Monh Ths Panagia Soymela Sthn Trapezoynta
8a Pragmatopoih8ei 8eia Leitoyrgia Sthn Monh Ths Panagia Soymela Sthn Trapezoynta from avecnews.gr
Στην καρδιά του ποντιακού ελληνισμού, την παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, βρέθηκε το open ανήμερα τον δεκαπενταύγουστο, καθώς στο σύμβολο του ποντιακού ελληνισμού τελείται φέτος για. Στην «καρδιά» του ποντιακού ελληνισμού, την παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, βρέθηκε η κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού «open», ανήμερα τον δεκαπενταύγουστο. Άνοιξε η ιερά μονή της ανοίγει ξανά η παναγία σουμελά στην τραπεζούντα. Στην καρδιά του ποντιακού ελληνισμού, την παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, βρέθηκε το open ανήμερα τον δεκαπενταύγουστο. 71 786 просмотров 71 тыс. Με ιδιαίτερη συγκίνηση ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος χοροστάτησε στη θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, μετά από 6 χρόνια σιγής λόγω εργασιών συντήρησης. Σουμελά (6/6/2015) το σάββατο 6 ιουνίου, η μαρία. Από τότε η εικόνα έγινε γνωστή ως παναγία σουμελά, ενώ το πασίγνωστο χριστιανικό ορθόδοξο μοναστήρι κοντά στην τραπεζούντα παραμένει το σύμβολο του ποντιακού ελληνισμού επί 16.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος χοροστάτησε στη θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, μετά από 6 χρόνια σιγής λόγω εργασιών συντήρησης.

Μια είδηση που περίμεναν με ανυπομονησία οι επισκέπτες του νομού τραπεζούντας στην τουρκία ήταν το άνοιγμα της παναγίας σουμελά. Στην τραμπζονσπόρ αγωνίζεται πλέον ο τάσος μπακασέτας και εκμεταλλεύτηκε την παρουσία του στην τραπεζούντα για να βρεθεί. .τραπεζούντα στη ματσούκα, βρίσκεται γαντζωμένη η ιερά βασιλική, πατριαρχική και σταυροπηγιακή μονή της παναγίας σουμελά. Ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος χοροστάτησε στη θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, μετά από 6 χρόνια σιγής λόγω εργασιών συντήρησης στο ιστορικό μοναστήρι. Ο πατριάρχης τέλεσε τη θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά μετά από έξι χρόνια. .τη λειτουργία του δεκαπενταύγουστου στην παναγία σουμελά. Στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, το σύμβολο του ποντιακού ελληνισμού, επιστρέφουν και φέτος τον δεκαπενταύγουστο οι προσκυνητές, μαζί με τον οικουμενικό πατριάρχη. Με ιδιαίτερη συγκίνηση ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος χοροστάτησε στη θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, μετά από 6 χρόνια σιγής λόγω εργασιών συντήρησης. Πατριαρχική λειτουργία αύριο στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα για πρώτη φορά μετά το 2015, θα λειτουργήσει αύριο δεκαπενταύγουστο στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα ο. Προσκύνημα στην παναγία σουμελά, στην τραπεζούντα του πόντου. Αφιέρωμα στον πόντο τραπεζούντα πλάτανά και στην πρώτη θεία λειτουργία στην παναγία από την πόλη στην ανατολή: «η παναγία μπορεί να κάνει το θαύμα στον καθένα από εμάς». Η παναγία σουμελά, σύμφωνα με την παράδοση, ιδρύθηκε στην.

Posting Komentar

0 Komentar